Servicii de comunicare si strategie online: Acasa Servicii open source Magento servicii

Magento servicii

Magento – ce reprezinta ?

Magento este o platforma de comert electronic care ofera o flexibilitate fara precedent pentru solutiile de comert electronic open source.

Magento este creat plecand de la ideea ca  fiecare magazin virtual trebuie sa fie unic. Arhitectura sa modulara ofera un control total , facandu-l ajustabil pentru orice tip de magazin virtual (magazin online)  si pentru orice model de afacere bazata pe comert electronic.

Magento – Functionalitati de baza

Procedura de comanda a unui produs este concentrata intr-o singura pagina.

Acest lucru permite vizualizarea tuturor informatiilor despre tranzactia in curs si permite clientului sa modifice orice informatie in timp real fara sa fie nevoit sa intrerupa procesul de comanda al produsului. Prin urmare riscul  de a abandona o tranzactie este redus iar sansele de a duce la capat procesul de cumparare creste semnificativ.

Magento – Instrumente avansate de marketing

Magento ofera un sistem de management al catalogului de produse (shopping cart) care permite crearea de promotii care sa includa toate produsele, doar anumite categorii de produse sau doar produsele selectate, permite folosirea de cupoane cu reduceri pentru anumite perioade de timp.

Magento – Optimizarea motoare de cautare

Magento este 100% optimizat pentru motoarele de cautare, furnizand acestora informatii relevante pentru cautare, meta taguri, descrierea produselor este inclusa automat in meta tagul description al paginii web generate, Toate aceste functionalitati atrag atentia motoarelor de cautare, contribuie la o indexare mai buna a magazinului virtual , iar in cele din urma  dupa la o pozitionare mai buna in urma cautarilor pe internet.

Servicii Magento

  • Optimizarea magazinului virtual bazat pe magento pentru motoarele de cautare
  • Crearea de Landing pages / Flypage (Pagini de aterizare pentru anumite categorii de produse din magazinul online)
  • Integrarea unui serviciu de plata online prin card
  • Crearea de pagini suplimentare pontru platforma magento (CMS pages)
  • Training pentru folosirea aplicatie Magento Ecommerce
 
Follow us on Twitter